Copiii coloreaza viata! Imparte bucurie cu o jucarie!

Campanie 1 Iunie 2016

Copiii coloreaza viata! Imparte bucurie cu o jucarie!

 

·        1 Iunie - Ziua Internationala a Copilului, ne reaminteşte în fiecare an de perioada în care experienţele erau trăite cu inocenţă şi bucurie. Odată cu trecerea timpului, etapa copilăriei ne defineşte modul în care privim viaţa şi cum ne raportăm la cei din jurul nostru.  De aceea este important ca fiecare dintre noi să păstreze o gândire creativă şi oricând pregătită de noi experienţe.

·        Un alt motiv pentru care celebrăm această zi, constă în promovarea drepturilor copilului conform Legii 272 / 2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului.

·        Campania “Copiii coloreaza viata! Imparte bucurie cu o jucarie!”a fost initiata de echipa Centrului Multifunctional cartier Bora, si s-a dovedit a fi o campanie de succes.

·    Spunem SUCCES si vrem sa multumim sponsorilor implicati deoarece doar cu ajutorul domniilor sale, campania noastra a prins viata, insufland zambete inocente pe chipurile celor mai curate suflete – copiii. Vrem doar sa mentionăm ca acestia, au vazut in aceasta campanie o cauza nobila si au sustinut-o cu jucarii si produse alimentare (aici vb despre bauturile racoritaore, dulciuri, prajituri, chiar si un tort), totul cu o valoare peste 4.000 lei.

·        Multumim domnilor:

Ø  D.nl MARCEL MACELARU

Ø  D.nl DRAGOMIR CORNELIU care s-au ocupat de achizitionarea jucariilor

cat si doamnelor

Ø  TUDOR OANA

Ø  HERTU ZOITA

Ø  D.nl-ui RICA DRAGOMIR

care si-au adus aportul la aceasta minunata zi acesta prin bauturi racoritoare, dulciuri si prajituri.

 

Invitat special -  CLOVNUL BOZO, care s-a oferit voluntar sa ofere copiilor din centru, un minunat spectacol de magie si o multime de momente amuzante antrenandu-i pe acestia in jocurile copilariei. 

Coordonator centru,

Rocsana UȚĂ

GALERIE FOTO