Ordinea şi liniştea publică

Beneficiarii Centrului comunitar persoane vârstnice au fost la sediul Poliţiei Locale Slobozia pentru derularea acţiunii"Ordinea şi liniştea publică". Scopul parteneriatului este de a atinge un nivel de cunoştere dar şi de colaborare între poliţistul local şi cetăţean, membru al comunităţii cu aşteptari bine conturate de la angajatul administraţiei locale. Acţiunea s-a desfăşurat conform programului stabilit. Mulţumesc beneficiarilor şi D-lui Director Abaza pentru informaţiile prezentate.

O zi în care bunicii au primit cu bucurie invitaţia de a petrece cu generaţia tânăra. O zi în care a predominat interacţiunea, dorinţa de a antrena două generaţii şi bucuria de a fi împreună. Azi am învăţat să facem aranjamente florale.Mulţumim After School, D-nei Alice şi colegilor SPAS pentru colaborare. 12.08.2016

Domnul primar Mocioniu Adrian, viceprimarii Muşat Gabriel şi Gradea Rudolf, alături de beneficiarii Centrului Persoane Vârstnice. Au fost dezbătute mai multe probleme, urmând a se găsi soluţii pentru rezolvarea acestora. Pentru aceste prbleme ridicate ne vom întâlni din nou peste două săptamâni.

“Îmbracă un copil de şcoală” eveniment  desfaşurat  la Cantina Socială, unde primăria Slobozia şi SPAS au făcut fericiţi 25 de copii cu ocazia începerii noului an şcolar. Felicitări organizatorilor care au pus mult suflet în  strângerea de fonduri  pentru aceşti copii. Centrul nostru a fost participant în proiect.

Spirit civic din partea beneficiarilor Centrului Persoane Vârstnice, pentru igienizarea parcului din zona magazinului Ialomiţa. A fost alături de noi D-ul primar Mocioniu Adrian şi viceprimarii Muşat Gabriel şi Gradea Rudolf. Vă mulţumim !