Ordinea şi liniştea publică

Beneficiarii Centrului comunitar persoane vârstnice au fost la sediul Poliţiei Locale Slobozia pentru derularea acţiunii"Ordinea şi liniştea publică". Scopul parteneriatului este de a atinge un nivel de cunoştere dar şi de colaborare între poliţistul local şi cetăţean, membru al comunităţii cu aşteptari bine conturate de la angajatul administraţiei locale. Acţiunea s-a desfăşurat conform programului stabilit. Mulţumesc beneficiarilor şi D-lui Director Abaza pentru informaţiile prezentate.

O zi în care bunicii au primit cu bucurie invitaţia de a petrece cu generaţia tânăra. O zi în care a predominat interacţiunea, dorinţa de a antrena două generaţii şi bucuria de a fi împreună. Azi am învăţat să facem aranjamente florale.Mulţumim After School, D-nei Alice şi colegilor SPAS pentru colaborare. 12.08.2016

Domnul primar Mocioniu Adrian, viceprimarii Muşat Gabriel şi Gradea Rudolf, alături de beneficiarii Centrului Persoane Vârstnice. Au fost dezbătute mai multe probleme, urmând a se găsi soluţii pentru rezolvarea acestora. Pentru aceste prbleme ridicate ne vom întâlni din nou peste două săptamâni.

“Îmbracă un copil de şcoală” eveniment  desfaşurat  la Cantina Socială, unde primăria Slobozia şi SPAS au făcut fericiţi 25 de copii cu ocazia începerii noului an şcolar. Felicitări organizatorilor care au pus mult suflet în  strângerea de fonduri  pentru aceşti copii. Centrul nostru a fost participant în proiect.

Spirit civic din partea beneficiarilor Centrului Persoane Vârstnice, pentru igienizarea parcului din zona magazinului Ialomiţa. A fost alături de noi D-ul primar Mocioniu Adrian şi viceprimarii Muşat Gabriel şi Gradea Rudolf. Vă mulţumim !

 

Copiii coloreaza viata! Imparte bucurie cu o jucarie!

Campanie 1 Iunie 2016

Copiii coloreaza viata! Imparte bucurie cu o jucarie!

 

·        1 Iunie - Ziua Internationala a Copilului, ne reaminteşte în fiecare an de perioada în care experienţele erau trăite cu inocenţă şi bucurie. Odată cu trecerea timpului, etapa copilăriei ne defineşte modul în care privim viaţa şi cum ne raportăm la cei din jurul nostru.  De aceea este important ca fiecare dintre noi să păstreze o gândire creativă şi oricând pregătită de noi experienţe.

·        Un alt motiv pentru care celebrăm această zi, constă în promovarea drepturilor copilului conform Legii 272 / 2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului.

·        Campania “Copiii coloreaza viata! Imparte bucurie cu o jucarie!”a fost initiata de echipa Centrului Multifunctional cartier Bora, si s-a dovedit a fi o campanie de succes.

·    Spunem SUCCES si vrem sa multumim sponsorilor implicati deoarece doar cu ajutorul domniilor sale, campania noastra a prins viata, insufland zambete inocente pe chipurile celor mai curate suflete – copiii. Vrem doar sa mentionăm ca acestia, au vazut in aceasta campanie o cauza nobila si au sustinut-o cu jucarii si produse alimentare (aici vb despre bauturile racoritaore, dulciuri, prajituri, chiar si un tort), totul cu o valoare peste 4.000 lei.

·        Multumim domnilor:

Ø  D.nl MARCEL MACELARU

Ø  D.nl DRAGOMIR CORNELIU care s-au ocupat de achizitionarea jucariilor

cat si doamnelor

Ø  TUDOR OANA

Ø  HERTU ZOITA

Ø  D.nl-ui RICA DRAGOMIR

care si-au adus aportul la aceasta minunata zi acesta prin bauturi racoritoare, dulciuri si prajituri.

 

Invitat special -  CLOVNUL BOZO, care s-a oferit voluntar sa ofere copiilor din centru, un minunat spectacol de magie si o multime de momente amuzante antrenandu-i pe acestia in jocurile copilariei. 

Coordonator centru,

Rocsana UȚĂ

GALERIE FOTO

 

Eveninmente Recente - Centrul pentru Persoane Varstnice

Proiectul „ Voluntari pensionari pentru pensionari’ înseamnă implicare, şi dăruire din suflet….

 

„Cadoul secret” a ajuns azi în Centrul nostru  de Dragobete – „Ziua iubirii”. Cum dragostea nu are vârstă, doamnele au fost încântate de eveniment. Fiecare doamnă, a luat cadou pentru persoana căreia a extras biletul sigilat.

 

 

În fiecare an la 3 Martie, se aniversează Ziua Mondială a scriitorului. În parteneriat cu Biblioteca Judeţeană, Şcoala nr. 3 şi beneficiarii Centrului care scriu poezie şi proză am întâmpinat această zi.

 

Am oferit cuvântul celor prezenţi, care au adus în actualitate scriitorii şi opera prin această acţiune considerând că ne facem o datorie de suflet, şi sperăm să mai câstigăm un cititor care să înteleagă importanţa scrisului şi a operei în favoarea omului.

Sărbătoarea creştină a Sfinţilor 40 de Mucenici a fost sărbătorită aşa cum se cuvine……….mucenici şi….câteva pahare cu vin !

Ediţia II a concursului în artă culinară „Calitate, gust, aromă”. Distracţie prin demonstraţie, diplome şi voie bună………..

Piticii minunaţi de la Grădiniţa „Dumbrava Minunată” au cântat pentru noi………….

 

5 ani de poveste „ACASĂ”…..Centrul comunitar persoane vârstnice a împlinit 5 ani de la înfiinţare.

Emotii, trăiri, evenimente, informaţii medicale, excursii, poveşti de viaţă, acceptare, dăruire.

 

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură Municipală urmat de un program artistic.

Centru

 

 

CRACIUN FERICIT!

Crăciunul este cea mai Importantă sărbătoare a românilor. Şcoala gen. Bora a fost alături de beneficiarii centrului cu un frumos spectacol. Vă mulţumim, dragi copii !

Vă dorim să aveţi un Crăciun minunat, un an mai bun, cu realizari şi împlinirea tuturor dorinţelor.

 

                                      Coordonator centru, Ani Roşu

Activitati Recente: 02.11.2015

Activitatea noastră…….

Zile în care voia bună este aici……

Membri centrului regăsesc gustul de a trăi. Ştiu să iubească, să ierte, să dăruiască, să preţuiască……

 

Ziua mişcarii pentru o inimă sănătoasă……Parteneriat cu DSP Ialomiţa.

Poliţia de proximitate alături de noi cu cele mai bune informaţii, sfaturi pentru siguranţa cetăţeanului….

1 octombrie –masă festivă “Ziua Internaţională a Pensionarului”

Spectacol 1 octombrie “Ziua Internaţională a Pensionarului”

In vizita la Centrul de informare turistică Slobozia

 

La „Casa Tudorii”   10.10.2015

Curând alte activităţi………………..

 

Vă aşteptăm cu drag, în Centrul nostru !

  • 1
  • 2